MAYBELLINE 100 JAAR

Share : Facebook Twitter

MAYBELLINE 100 JAAR

100 jaar geleden wilde Mabel Williams de liefde van haar leven veroveren, waarbij haar broer haar een handje hielp. Hij mengde vaseline met steenkoolpoeder en ontwikkelde hiermee ’s werelds eerste mascara. Mabel bracht dit aan op haar wimpers en het werkte! Zij trouwde haar grote liefde en het merk Maybelline was geboren.

Al 100 jaar maakt Maybelline het mogelijk voor iedere vrouw om haar personality uit te dragen en ter ere van deze mijlpaal is een make-up collectie ontwikkeld in samenwerking met Danie Bles. Deze collectie is tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, dus wees snel!

MAYBELLINE IS JARIG EN JIJ KRIJGT KADO'S!

Maybelline bestaat honderd jaar en dat vieren we met The Big Give Away! Speel de game, scoor zoveel mogelijk punten en maak kans op sieraden, make-up en nog veel meer andere mooie prijzen. En koop je een Maybelline product bij Kruidvat, dan maak je naast al onze prijzen ook nog eens kans op de hoofdprijs: een reis naar New York voor twee personen! Good luck! Klik hier om mee te doen

#EXPRESSYOURSELF

MISS LIPGLOSS

Wat is het eerste waar Cynthia van www.misslipgloss.nl vanmorgen aan dacht toen ze wakker werd? Wat kookt ze als ze indruk wil maken? En hoelang staat ze ‘s ochtends voor de spiegel? In deze video zie je hoe Cynthia 50 persoonlijke vragen over beauty en lifestyle beantwoordt waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten!

MRS. BEAUTYSCENE

Wat is het eerste waar Debbie van www.beautyscene.nl vanmorgen aan dacht toen ze wakker werd? Wat kookt ze als ze indruk wil maken? En hoelang staat ze ‘s ochtends voor de spiegel? In deze video zie je hoe Debbie 50 persoonlijke vragen over beauty en lifestyle beantwoordt waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten!

DANIE BLES

Wat is het eerste waar ontwerpster en styliste Danie Bles vanmorgen aan dacht toen ze wakker werd? Wat kookt ze als ze indruk wil maken? En hoelang staat ze ‘s ochtends voor de spiegel? In deze video zie je hoe Danie 50 persoonlijke vragen over beauty en lifestyle beantwoordt waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten!

ANNIC VAN WONDEREN

Wat is het eerste waar Annic van www.ilovefashionnews.nl vanmorgen aan dacht toen ze wakker werd? Wat kookt ze als ze indruk wil maken? En hoelang staat ze ‘s ochtends voor de spiegel? In deze video zie je hoe Annic 50 persoonlijke vragen over beauty en lifestyle beantwoordt waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten!

EXPRESS YOURSELF MET MAYBELLINE & BYDANIE

MEER INFORMATIE

X
Sluit
Sluit