• Maybelline-oog-mascara-lash-sensational-boosting-wimper-serum-packshot
 • Maybelline-oog-mascara-lash-sensational-boosting-wimper-serum-open
 • Maybelline-oog-mascara-lash-sensational-boosting-wimper-serum-closed

Lash Sensational® Boosting Wimperserum

 

 • Transparant

Transparant

Wat het is

Een wimperserum waarmee je wimpers al na 4 weken gebruiken voller en dikker lijken*. Ga voor mooie wimpers die er zacht, soepel en sterk uitzien.

Voordelen

Het wimperserum is door het handige borsteltje makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat jij al na 4 weken gebruik voller en dikker ogende wimpers hebt in combinatie met mascara*. In combinatie met de Lash Sensational Mascara creëer jij een sensationele oogopslag.

Hoe te gebruiken

Breng het serum aan op schone ogen. Gebruik het serum in de ochtend voor je mascara aanbrengt en in de avond na het reinigen van je ogen. Breng aan op de wimpers en langs de wimperrand en laat dit drogen voordat je mascara aanbrengt.

Lash Sensational® Boosting Wimperserum

Transparant

location
  Rated 4 van de 5 door uit Sterkere wimpers, geen uitval meer Maybelline (ook) niet wat het belooft: geen langere en/of vollere wimpers. Toch 4 sterren omdat het wel degelijk goed voor je wimpers is. Ik gebruik het niet icm mascara, daarvoor gebruik ik de goede primer van een veel goedkoper Duits merk, maar alleen als serum. Dat heeft ervoor gezorgd dat mijn oude, decennialange, probleem van afgebroken en 50% uitgevallen wimpers na enkele dagen mascara (Ik maak extreem zacht schoon en gebruik nooit waterproof maar heb héél tere haarzakjes ofzo) niet meer is voorgekomen !! Normaal moet ik na 2-3dgn make-up mezelf lang vrijaf geven omdat er duidelijk zichtbare gaten zijn ontstaan, of simpelweg alleen maar mascara dragen op belangrijke momenten (Ik was op mijn werk altijd de enige vrouw zonder make-up en iedereen deed even een driedubbele look als ik het wel op had) maar sinds ik het serum gebruik kan ik een hele werkweek rustig alle kleuren van de regenboog op mijn wimpers smeren en zelfs mascara gebruiken die wat minder zacht in het gebruik is. Zolang ik na schoonmaak maar het Maybelline serum gebruik, blijven ze sterk en op lengte. Dat vind ik echt wel 4 sterren waard ook, vooral omdat je hier geen enge bijwerkingen van kunt krijgen ;). Een goede primer en een betere mascara geven mij alsnog een mooie oogopslag. En door het serum kan ik daar nu elke dag van genieten als ik wil.
  Datum plaatsing: 2020-01-23
  Rated 4 van de 5 door uit Goed wimperserum Ik vind dit wimperserum heel fijn. Het kwastje maakt het aanbrengen makkelijk. Na ongeveer een maand elke dag gebruiken, merkte ik dat mijn wimpers langer en dikker zijn geworden.
  Datum plaatsing: 2019-12-28
  Rated 3 van de 5 door uit Beetle voller Ik heb de serum gekregen om te testen. Ik voel mijn wimpers een klein betje voller maar niet langer.
  Datum plaatsing: 2019-10-19
  Rated 2 van de 5 door uit Geen aanrader Ik heb de Maybelline Lash Sensational wimperserum gekregen om te testen in ruil voor een eerlijke review. Ik vind het een tegenvaller. Ik heb de serum voor 4 weken gebruikt. Ik merk helaas geen verschil . Mijn wimpers worden niet voller of langer. Ik vind dit product geen aanrader.
  Datum plaatsing: 2019-10-17
  Rated 3 van de 5 door uit Gezondere en vollere wimpers Ik heb dit product in combinatie met de mascara ontvangen om te testen voor een eerlijke review. Langere wimpers heb ik er niet van gekregen, ondanks het tweemaal daags aanbrengen van het serum. Wel zijn mijn wimpers voller en gezonder en krijgen ze in combinatie met de mascara een mooiere uitstraling.
  Datum plaatsing: 2019-10-12
  Rated 2 van de 5 door uit Tegenvaller Ik heb dit product ontvangen om te testen. De afgelopen 4 weken heb ik het product 2x per dag aangebracht. Maar helaas voor mij geen verschil. De bijbehorende mascara is prettig maar ik zie geen verschil met of zonder serum. Helaas..
  Datum plaatsing: 2019-10-10
  Rated 3 van de 5 door uit Niet langer maar wel voller en gezonder! Ik heb dit product ontvangen gekregen voor een eerlijke review. En ik moet zeggen dat het niet helemaal doet wat het zegt. Want mijn wimpers zijn echt niet langer alleen een beetje voller. Het enige wat mij opvalt is dat ze wel gezonder zijn en minder uitvallen.
  Datum plaatsing: 2019-10-09
  Rated 1 van de 5 door uit Teleurstelling Ik heb dit product ontvangen in ruil voor een eerlijke review...en om eerlijk te zijn: wat een tegenvaller.Na vier weken 2 keer daags aanbrengen was het enige resultaat dat mijn wimpers wat meer glansden.Bij de serum ontving ik ook een mascara en ik moet zeggen dat het serum wél een heel goed werkt als primer/basis voor de mascara.
  Datum plaatsing: 2019-10-06
  Rated 3 van de 5 door uit fijn product ik heb dit product getest voor een eerlijke review, samen met de mascara. ik merk wel dat mijn wimpers er gezonder uit zijn gaan zien, niet per se voller/langer, maar wel gezonder. ik moet het misschien nog even langer gebruiken om meer resultaat te zien.
  Datum plaatsing: 2019-10-04
  Rated 3 van de 5 door uit Niet helemaal overtuigd Ik heb dit product in combinatie met de bijpassende mascara ontvangen in ruil voor een eerlijke review. In het begin leek het alsof het serum goed werkte, maar ik merkte dat op den duur mijn wimpers juist aan elkaar gingen plakken met de mascara (ondanks het goed schoonmaken van mijn wimpers met zowel make-up remover als een tonic daarna). Ik ben inmiddels gestopt met het gebruiken van het serum. Zonder werkt de mascara ook prima, dus ik heb het niet nodig.
  Datum plaatsing: 2019-10-03
  Rated 3 van de 5 door uit Nog niet overtuigd Ik heb dit product gekregen om voor 4 weken te testen. Misschien moet ik het nog wat langer gebruiken, want ik zie (nog) geen resultaat. Ik blijf het nog even gebruiken. To he continued
  Datum plaatsing: 2019-10-03
  Rated 4 van de 5 door uit Je moet geduld hebben met dit product Voordat ik deze product heb gekregen om te testen, gebruikte ik deze wimperserum al een tijdje. En eerlijk gezegd je ziet het verschil! Alleen je moet wel geduld hebben, het resultaat zie je pas na zo`n 1,5 maand. Ik zag het meest en snelst het verschil aan mijn onderwimpers, ze leken al na 4 weken wat langer en voller. Een aanrader dit product!
  Datum plaatsing: 2019-10-02
  Rated 3 van de 5 door uit In combinatie met mascara wel fijn! Helaas merk ik geen verschil met 4 weken geleden toen ik het serum nog niet gebruikte. Wel vind ik het fijn dat het serum mijn wimpers al mooi spreidt zodat de mascara haast elk wimpertje los kan pakken. Ik zou het voor deze eigenschap wel aanraden.
  Datum plaatsing: 2019-10-02
  Rated 1 van de 5 door uit Boosting wimperserum Ik heb dit product gekregen om te testen en een revieuw te schrijven. Ik gebruikte dit product elke dag voordat ik mijn mascara opdeed. Ik zie en merk helaas geen verschil.
  Datum plaatsing: 2019-10-01
  Rated 4 van de 5 door uit Prachtig poduct Het prouct doet wat het beloofd, erg blij mee. Wimpers worden niet alleen voller maar lijken ook langer.
  Datum plaatsing: 2019-09-09
  Rated 5 van de 5 door uit Fijn product Ik vind het een erg fijn product. Ik gebruik het voordat ik mascara opdoe en merk dat ze dan een stuk langer en voller lijken!
  Datum plaatsing: 2019-09-07
  Rated 1 van de 5 door uit slecht produkt product helpt niet, geen resultaat weggegooid geld
  Datum plaatsing: 2019-07-02
  Rated 1 van de 5 door uit Er gebeurt niks Ik gebruik dit product maybelline lash nu 6 maanden geen resultaat iedere avond na reiniging gezicht
  Datum plaatsing: 2019-06-30
  Rated 1 van de 5 door uit Wimpera vallen uit Ik heb een voor en na foto gemaakt. Ik dacht dat het spul wel wat deed totdat ik de foto's vergelijkte. Heb geen wimpers meer over vergeleken vooraf. Ze groeien scheef, vallen uit. Niet aan beginnen dit spul!
  Datum plaatsing: 2019-03-08
  Rated 5 van de 5 door uit Top product Zo als verwacht top product een aanrader dus succes
  Datum plaatsing: 2018-12-03
  Rated 4 van de 5 door uit Fijn wimperserum Het wimperserum is makkelijk in gebruik door het mascara-vormige borsteltje. Het verzorgt mijn wimpers en ik merk dat ze iets steviger zijn geworden.
  Datum plaatsing: 2018-10-22
  Rated 2 van de 5 door uit lijkt niet veel effect te hebben [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit artikel gekregen om te testen. Trouw 2 x per dag aangebracht. Het lijkt of mijn wimpers iets sneller groeien maar dit kan ook gezichtsbedrog zijn. Ik denk dat als je heel weinig en korte wimpers hebt het effect, als dit er is, wel sneller zult zien. Voor mij geen blijvertje..
  Datum plaatsing: 2018-10-21
  Rated 4 van de 5 door uit Lijkt te werken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb dit artikel ontvangen om te testen. Ik gebruik het nu bijna 4 weken en het lijkt wel te werken. Mijn wimpers zien er mooi en lang uit. Ik gebruik het in combinatie met de Maybeline Sensational Lash mascara en ben tevreden over beide producten.
  Datum plaatsing: 2018-10-16
  Rated 4 van de 5 door uit Prima serum [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb dit artikel (gratis) ontvangen om te testen en dat is natuurlijk altijd leuk. Echter het twee keer per dag aanbrengen is mij niet gelukt, al ben ik wel van mening dat het z'n werk doet als je dit secuur doet. Je brengt het makkelijk aan met een fijn borsteltje en je kan vrij snel daarna al je mascara er over aanbregen.
  Datum plaatsing: 2018-10-12
  Rated 4 van de 5 door uit Doet wel iets voor mijn gevoel [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Om uit te proberen heb ik een gratis sample ontvangen. Ik was in eerste instantie een beetje huiverig vanwege de verhalen over wimperserums die je oogkleur kunnend doen veranderen. Maar na een check van de ingrediënten geen Bimatoprost of andere vreemde stofjes aangetroffen. Ik denk zelf dat je discipline moet hebben om dit 4 weken lang 2x daags dit aan te brengen (pas dan zie je verandering). Maar ik kan wel zeggen dat mijn wimpers stugger aanvoelen en mascara hierover mooier wordt verdeeld. Ik heb wel het idee dat mijn wimpers langer zijn geworden in plaats van voller.
  Datum plaatsing: 2018-10-01
  Rated 2 van de 5 door uit Tegenvaller Ik heb dit product van maybelline gekregen om te testen. Ik begon vol enthousiasme en heb hem ook 4 weken lang 2x per dag gebruikt. In het begin had ik het idee dat mijn wimpers wat langer werden, maar met een voor en na foto is te zien dat dit helaas niet het geval is. Helaas voor mij dus een tegenvaller en geen mega effect.
  Datum plaatsing: 2018-09-24
  Rated 2 van de 5 door uit Prima basis maar geen stimulerend serum Ik heb dit product van L'oreal gekregen om het te testen. Ik was benieuwd of echt voor een groei van mijn wimpers zou zorgen na een paar weken gebruik. Dit is echter niet gebeurt, wel is het een prima basis om er mascara overheen te gebruiken voor vollere wimpers.
  Datum plaatsing: 2018-09-19
  Rated 3 van de 5 door uit Stimulerende formule Ik heb deze wimperserum van Maybelline gekregen om te testen. Er staat op de verpakking dat je deze serum minimaal 4 moet testen en het liefst 2x per dag. De eerst week heb ik dit goed volgehouden en de serum voelt echt fijn op je wimpers. Alleen na een week is de serum in de la beland, waardoor ik er minder gauw aan denk om deze elke dag te gebruiken. Ik moet hem echt zien om er aan te denken, dus dat is wat mij betreft echt een nadeel van dit product. Maar ik snap ook dat als je resultaat wilt, dat je dan trouw de gebruiksaanwijzing moet volgen en dat je dan ook echt wel resultaat kan zien. Dit product is dan ook helaas niet helemaal aan mij besteed.
  Datum plaatsing: 2018-09-18
  Rated 4 van de 5 door uit goed product Ik heb dit product van Maybelline gekregen om te testen. Het product doet wat hij moet doen, het lijkt ook alsof mijn mascara langer mooi blijft zitten hierdoor. Toch vind ik het een stap te veel in de haastige ochtenden en gebruik het alleen soms in de weekenden of bij feestjes.
  Datum plaatsing: 2018-09-15
  Rated 3 van de 5 door uit Goede base coat Ik heb dit artikel ontvangen van Maybelline om te testen. Voor dit soort producten ben ik altijd een beetje huiverig. De belofte dat je wimpers voller en langer worden, geloof ik nooit zo in. Helaas zie ik inderdaad weinig verandering in mijn wimperomvang. Wel merk ik dat mijn wimpers minder uitvallen als ik mijn make-up er af haal. Dus wat dat betreft is het wel voller. Merk wel dat het een goede base coat is. Wimpers plakken niet aan elkaar tijdens het aanbrengen van de mascara.
  Datum plaatsing: 2018-09-03
  • y_2021, m_9, d_27, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_43
  • loc_nl_NL, sid_5993B0C5-125C-4EB8-8C0E-A222CF5239FA, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_maybelline-nl
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  Oeps, het lijkt erop dat je niet bent ingelogd! Of maak een account aan.