Verf je Wenkbrauwen in 3 Eenvoudige Stappen

Verf je wenkbrauwen in 3 eenvoudige stappen

Wenkbrauwen verven, dat doe je in een handomdraai. Bekijk de video en lees het artikel om alle tips te ontdekken over hoe je jouw wenkbrauwen gemakkelijk kunt kleuren met behulp van Maybelline Tattoo Brow Peel-Off. Met Maybelline ga je voor mooie gevormde en volle wenkbrauwen. 

wenkbrauw-thumbnail

Make-up school

Zó verf je gemakkelijk jouw wenkbrauwen met de Tattoo Brow Peel-off 

Wenkbrauwen kunnen de look & uitstraling van je hele gezicht veranderen. Bijvoorbeeld door subtiele onvolkomenheden te corrigeren, zoals kleine ogen of ogen die te ver uit elkaar staan. De juiste wenkbrauwvorm kan lengte en definitie geven aan je gezicht. Daarnaast laat de juiste wenkbrauwkleur je hele wenkbrauw zien en dit maakt je gezicht gelijk sprekend, alsof je geen make-up meer nodig hebt. Gekleurde wenkbrauwen leggen de focus op je ogen en soms heeft het zelfs een liftend effect op je gezicht. Het is dus niet vreemd dat brow bars tegenwoordig zo populair zijn. Los van shapen, kan alleen een likje verf veel doen voor je wenkbrauwen. Maybelline’s Tattoo Brow Peel-Off Gel is hier ideaal voor. De minuscule babyhaartjes die amper zichtbaar zijn, krijgen daarbij ook kleur en geven je wenkbrauwen meer vorm. Bovendien hoef je met gekleurde wenkbrauwen ’s ochtends niet nog eens in de weer met een wenkbrauwpotloodje.

Je wenkbrauwen thuis verven, dat is toch wel heel handig en zelf je wenkbrauwen verven is verrassend eenvoudig. De sleutel is om de juiste kleur en formule te kiezen. De Tattoo Brow Peel-off tint is beschikbaar in vier kleuren van blond tot dark brown. Wat zo fijn is aan Maybelline’s Tattoo Brow-formule: je pelt het na gebruik als een stripje van je wenkbrauwen af en het geeft een natuurlijk gedefinieerde vorm. Bovendien is het volledig water- en smudgeproof, voor strepen hoef je dus niet bang te zijn. Bij het verven van de wenkbrauwen wordt gebruik gemaakt van semi-permanente verf om de wenkbrauwen tijdelijk te perfectioneren, vorm te geven en te definiëren. Zo blijft de vorm tot wel 3 dagen zitten.

Tip: als je die gekleurde wenkbrauwen langer wil behouden is een goede voorbereiding het halve werk. Reinig je gezicht (en vooral het wenkbrauwgebied) met zachte hand en smeer ze hierna in met een hydraterende wenkbrauwgel om je geliefde wenkbrauwen in optimale conditie te houden.

In bovenstaande video kun je stap voor stap zien hoe je vanuit het comfort van je eigen huis je wenkbrauwen verft. Wenkbrauwen verven is met Tattoo Brow Peel off dus heel gemakkelijk: breng de gel aan, laat het even inwerken, verwijder het product van je wenkbrauwen en je bent klaar! Hierbij nog even kort het stappenplan op een rijtje zodat je snel met de Tattoo Brow aan de slag kunt: 

- Maak eerst je wenkbrauwen schoon en zorg dat ze goed droog zijn
- Kam je wenkbrauwen naar boven in model
- Breng de wenkbrauwverf aan en werk bij met een wattenstaafje als je een beetje bent uitgeschoten
- Laat 20 minuten intrekken (hoe langer, hoe donkerder het resultaat)
- Verwijder de opgedroogde wenkbauwverf voorzichtig van binnen naar buiten;
- Maak je geverfde wenkbrauwen minimaal twee uur lang niet nat. 

Voilà, tot drie dagen lang diepe en natuurlijk gekleurde wenkbrauwen. En dat binnen het tijdsbestek waarin je je favoriete YouTube beautytutorial of vloggerserie kijkt. 

Wil jij ook je wenkbrauwen kleuren, maar durf je nog niet direct aan de slag met de langhoudende Tattoo Brow formule? Probeer dan Maybelline's Tattoo Brow up to 36H pencil. Met dit wenkbrauwpotlood vul je gaatjes in je wenkbrauwen eenvoudig op en met behulp van het borsteltje breng je ze gemakkelijk in model. Een ander wenkbrauwproduct dat gemakkelijk in gebruik is, is de Maybelline Brow Fast Sculpt. Met deze wenkbrauwmascara kleur je je wenkbrauwen en breng je ze tegelijkertijd in model. 

Wil je al onze wenkbrauw producten vergelijken? Bekijk dan alle wenkbrauwproducten op onze overzichtspagina.

Best Sellers

Wenkbrauw

Brow-Drama-Pro-Palette-gigi-hadid-beautyimage-1x1
Ontdek meer
Wenkbrauw
Ontdek meer

Eyeliner

Eyeliner | Maybelline
Ontdek meer
Eyeliner
Ontdek meer

Oogschaduw

rock-nudes-palette-emily-didonato-beautyimage-1x1
Ontdek meer
Oogschaduw
Ontdek meer

Mascara

pushup-drama-mascara-gigi-hadid-beautyimage-1x1
Ontdek meer
Mascara
Ontdek meer
Oeps, het lijkt erop dat je niet bent ingelogd! Of maak een account aan.