Zelf Wimper- en Wenkbrauwlift van Thuis Uit

Beauty trend: Hoe kun je thuis je wimpers en wenkbrauwen liften?

Volle wimpers en wenkbrauwen geven karakter aan je ogen. Heb je ooit geprobeerd om ze opvallender te maken met make-up, maar is dat mislukt? Om meer resultaat te krijgen, kun je je wenden tot schoonheidssalons. Zij bieden vele trendy technieken om je er op een duurzamere manier mooier uit te laten zien.

Wij willen je graag kennis laten maken met twee van de populairste technieken die momenteel in schoonheidssalons worden gebruikt en met hun alternatieven, zodat je er ook thuis van kunt genieten.

De twee trendy praktijken van beautysalons

Bij de meest begeerde schoonheidstrends van het moment gaat het vaak om twee dingen: de wimperlift en de wenkbrauwlift.

Wat is een wimperlift?

Wimperverlenging, ook wel wimperlift genoemd, is een semi-permanente manier om de wimpers te krullen. Het opent de ogen en geeft gedurende ongeveer 4 tot 5 weken een effect dat vergelijkbaar is met dat van de wimperkruller. De wimperlifttechniek, die alleen in een salon wordt toegepast, bestaat uit de wimpers gedurende 15 minuten op een siliconenpleister te plaatsen om ze hun vorm te geven. Daarna wordt een fixeermiddel aangebracht om de kromming aan te passen.

Wat is een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift, die ook in een salon wordt uitgevoerd, maakt het mogelijk de wenkbrauwhaartjes op een semi-permanente manier er voller uit te laten zien. Door verschillende producten op de wenkbrauwhaartjes aan te brengen, worden ze kneedbaar en kunnen ze gemakkelijk naar boven worden gekamd. Deze oplossing is ideaal voor mensen met hangende oogleden of vermoeide ogen. Het blijft tot een maand zitten.

Wimper- en wenkbrauwlift: De nadelen

Gezien de ongelooflijke resultaten die zij beloven, zijn deze twee revolutionaire technieken uiterst verleidelijk. Maar voordat je naar de salon gaat, moet je weten dat deze twee praktijken ook enkele nadelen hebben.

- Op lange termijn kunnen deze behandelingen echter de kwaliteit van het haar aantasten.
- Bij een lift-behandeling worden je wimpers en wenkbrauwen met zeer chemische producten ingesmeerd. Het spreekt vanzelf dat mensen met een gevoelige huid of gevoelige ogen het niet moeten gebruiken.
- Het ondergaan van een wimperlift kan lang duren en onaangenaam zijn voor mensen die er niet tegen kunnen dat hun wimpers worden gedaan.
- Dit is een semi-permanente verbetering. Afhankelijk van de kwaliteit van je wimpers en wenkbrauwen, zal de versterking na verloop van tijd loslaten. Je zult terug moeten naar de salon (en betalen!) om de gewenste lift te krijgen.
- Chemische producten drogen het haar uit, dat regelmatig moet worden gehydrateerd met een hydraterende mascara of kokosolie.

Hoe kan je thuis je wimpers en wenkbrauwen liften?

Voordat je je geld uitgeeft in een salon en de gezondheid van je wimpers en wenkbrauwen op het spel zet, moet je weten dat het mogelijk is om thuis hetzelfde resultaat te bereiken. Je hebt geen chemicaliën of lange applicatie-uren nodig. Beide trends kunnen worden nagebootst met make-up met behulp van Falsies Lash Lift mascara en ons nieuwe product: Tattoo Brow Lift.

Wimpers en wenkbrauwen liften met make-up:

Lifting wenkbrauw

Lift je wenkbrauwen in drie stappen met de Tattoo Brow Lift:

Stap 1: Til de haren op hun plaats met het borsteltje.
Stap 2: Tint en vorm de wenkbrauwhaartjes met de waxstick.
Stap 3: Werk af met het wenkbrauwborsteltje.

Uw wenkbrauwen zijn nu goed gevormd en gelift terwijl ze hun natuurlijke uitstraling behouden voor een resultaat dat de hele dag blijft zitten.

Het extraatje?
De formule is verrijkt met revitaliserende ingrediënten. Het kan ook gemakkelijk worden verwijderd met een make-up remover.

Ontdek de Tattoo Brow Lift >

Lifting wimpers

Resultaat van de Maybelline Falsies Lash Lift Mascara

Falsies Lash Lift Mascara is geïnspireerd op professionele technieken en geeft je volumineuze, verlengde en gekrulde wimpers. Het krulborsteltje bereikt elke wimper en de formule bevat vezels die je wimpers langer en voller maken. Het blijft de hele dag zitten, dus je hoeft niet bang te zijn dat je mascara vervaagt.

Ons advies: houd het borsteltje tegen je wimpers en veeg van de wortel tot de uiteindes. Herhaal dit tot de gewenste look is bereikt. Tussen de lagen niet laten drogen.

Ontdek de mascara Falsies Lash Lift >

In dit artikel

fundament

7178748 Maybelline website resizing 2020 1440x1440px_4
Ontdek meer
fundament
Ontdek meer

Concealer

better-skin-concealer-foundation-emily-didonato-beautyimage-1x1
Ontdek meer
Concealer
Ontdek meer

CONTOUR EN HIGHLIGHT

contour-master-contour-gigi-hadid-beautyimage-1x1
Ontdek meer
CONTOUR EN HIGHLIGHT
Ontdek meer

Blush en Bronzer

blushbronzer-baby-cheek-gigi-hadid-beautyimage-1x1
Ontdek meer
Blush en Bronzer
Ontdek meer
Oeps, het lijkt erop dat je niet bent ingelogd! Of maak een account aan.