ONLINE
MAKE-UP
SERVICES

ALL

Ontdek Maybelline’s online make up services! Benieuwd hoe die nieuwe kleur Superstay of de nieuwste mascara jou staat? Ontdek het met onze Virtual Try On tool! Wil je weten wat jouw ultieme wenkbrauwlook is? Neem dan een kijkje in de Brow Play Studio en vind het perfecte wenkbrauwpotlood of de juiste wenkbrauwgel voor jou. Op zoek naar de perfecte kleur foundation? Probeer dan de Foundation Finder!

VIRTUAL TRY ON

Benieuwd hoe een kleur jou zou staan of wil je een nieuwe look proberen? Dat kan met Maybelline's Virtual Try On! Super makkelijk met je camera of een foto, waar je ook bent.

BROW PLAY STUDIO

Wenkbrauwen bepalen jouw gehele look en uitstraling! Ontdek jouw perfecte wenkbrauw look en ga voor volle, donkere wenkbrauwen, of juist voor een natuurlijke finish. Kies uit diverse looks en vind de perfecte producten voor jouw wenkbrauwen. 

Foundation Finder

Foundation is de basis voor jouw make-up look. Maar de juiste kleur vinden kan een lastige opgave zijn. Hoe pak je dat het beste aan?  Probeer nu Maybelline’s Foundation Finder. Met deze tool vind je gemakkelijk de perfecte shade. Door middel van een selfie en het beantwoorden van een aantal vragen heb jij in no time jouw perfecte foundation kleur gevonden!  
Oeps, het lijkt erop dat je niet bent ingelogd! Of maak een account aan.