HET BESTE VAN

BESTE TINTED MOISTURIZER IN DE WINKELS

VOOR ALLE HUIDTYPES

 

Gezichtsmake-up kan soms een ingewikkelde zaak zijn. Maar getinte hydraterende lotion? Een fluitje van een cent. Getinte hydraterende lotion is - de naam zegt het al - lichte, vochtinbrengende gezichtslotion, verrijkt met een foundationachtige kleur die de huid beter laat uitkomen. Het product bezorgt je gezicht een frisse, zijdezachte en gelijkmatige gloed. Het is een geweldige optie voor de droge tot normale huid, de vette huid en zelfs voor de gevoelige huid! Scroll verder voor meer info over Maybellines nieuwste gezichtsmake-upproduct!

HOE ZIET HET EINDRESULTAAT ER MET EEN TINTED MOISTURIZER UIT?

De beste getinte hydraterende lotions bezorgen je huid instant hydratatie. Daarnaast schenken ze je velletje ook een vleugje pigment, voor een stralende, dewy skin.

HOE DEKKEND IS EEN TINTED MOISTURIZER?

Het grote voordeel van getinte hydraterende gezichtslotion is dat hij de huid hydrateert, de textuur verstevigt en je gezicht een warme, stralende gloed bezorgt. Denk "vakantielook", fris en fruitig. Wil je vlekken, roodheid of verkleuring verdoezelen? Combineer de tinted moisturizer dan met concealer . Zo sla je twee vliegen in één klap. Breng eerst getinte hydraterende lotion aan en bewerk probleemzones dan met concealer . Blend die daarna mooi in.
Fit Me Tinted Moisturizer

IS TINTED MOISTURIZER GOED VOOR DE HUID?

Elke getinte hydraterende lotion is anders. We kunnen dus geen algemene uitspraken doen. Maar we kunnen WEL zeggen hoe het met de Fit Me Tinted Moisturizer gesteld is! Die laat je huid namelijk mooier uitkomen zonder ze te verbergen. Hij maakt poriën minder zichtbaar en verdoezelt lichtjes eventuele onvolmaaktheden. En laat je zeker niet afschrikken door het woord "hydraterend" of "moisturizer"—. De lotion voelt helemaal niet zwaar, plakkerig of romig aan. Dankzij de toevoeging van hyperhydraterende aloë is de textuur vederlicht en geeft ze je een heerlijk fris gevoel. Bovendien belooft deze baanbrekende samenstelling een hydratatie die tot twaalf uur lang aanhoudt.

HOE BRENG JE TINTED MOISTURIZERS AAN?

Een toefje lotion is al voldoende. Wrijf het mooi open op een schone, onopgemaakte huid, zoals je ook met gewone huidcrème zou doen. Let erop dat je de kleur ook langs de haarlijn, in de neus- en ooghoeken en langs de kaaklijn goed inblendt.

IN ACTIE

Zo breng je de Fit Me Tinted Moisturizer aan!
Videotranscript niet beschikbaar.