MOODBOARD

NEUTRALE LOOK IS ALTIJD STIJLVOL

Past bij elk seizoen.


ZO BEN JE OP JE MOOIST

Ontdek onze beste concealers. Imperfecties corrigeren, doffe, vermoeide ogen opfrissen, een vlekje bedekken of donkere kringen verbergen, bij ons vind je precies wat je zoekt.

 1. VERHELDEREN

  Een concealer met medium tot volledige dekking die elke look opfrist en vermoeide ogen doet ontwaken dankzij lichtreflecterende parels in de kern van de formule. Romig gevoel, stralende finish, een volledig dromerige look.

 2. VAARWEL DONKERE KRINGEN

  Deze supergeconcentreerde behandelende concealer beschikt over een corrigerende micro-applicator om meteen donkere kringen onder de ogen te verwijderen, fijne lijntjes te verbergen en de zichtbaarheid van rimpels te verminderen voor die lange dagen en/of eindeloze nachten of wanneer je look een extra boost nodig heeft.

  Instant Age Rewind®
 3. VLEKCORRECTOR

  Onze meest veelzijdige vloeibare concealer met het meest diverse kleurengamma, eenvoudig gemaakt (niet-comedogeen en zonder parfum), speciaal voor jou. Bedek ouderdomsvlekken en verberg kleine imperfecties in een oogwenk met deze formule zonder olie, voor een perfect egale en natuurlijke teint.

  Fit Me®
 4. VOLLEDIGE DEKKING

  Onze speciaal voor experts zeer bestendige en volledig dekkende concealer laat je nooit in de steek en is de beste zachte matte concealer voor acne. Hij camoufleert ook imperfecties en vermindert roodheid zodat je er in elke situatie op je best uitziet.

DE CONCEALER DIE DE VERWACHTEN OVERTREFTMet de vele verschillende tinten en eenvoudige applicatie is Instant Age Rewind Eraser de beste concealer om te contouren - een van onze geheime make-up trucjes. Creëer diepte met de donkerdere tinten en highlight met de lichtere voor een mooi gevormde complete make-over look.