FOUNDATION 101

De ultieme gids om je ideale foundation te kiezen en aan te brengen.
 1. SELECTEER DEKKING

  Voor je een foundation kiest, moet je eerst bepalen hoeveel dekking je wilt. Voor een natuurlijke look waarbij je make-up "nauwelijks zichtbaar" is, kies je voor een lichte dekking. Wil je je teint subtiel egaliseren, kies dan voor een medium dekking. Om puistjes en pigmentvlekken te maskeren, ga je voor een volledige dekking.

  FIT ME®
 2. SELECTEER FINISH

  Kies dan je finish. Natuurlijk komt het best overeen met de natuurlijke look van je huid. Mat zorgt ervoor dat je gezicht niet glanst. Helder geeft je een subtiele gloed voor een dauwachtige look.

  DREAM
 3. KIES JE TINT

  De juiste tint voor jouw foundation bepalen kan lastig zijn. Je hoef niet meer te gokken: gebruik een kleurbepalende tool om de juiste match te vinden. Maybelline's Foundation Finder helpt je de perfecte foundation te vinden in slechts enkele minuten. Je moet alleen maar enkele vragen beantwoorden en een selfie opladen.

  SUPER STAY ACTIVE WEAR FOUNDATION
 4. HUID VOORBEREIDEN

  Een schone, gehydrateerde huid als basis is de sleutel om je foundation egaal aan te brengen. Na deze voorbereiding breng je je favoriete primer aan zodat je foundation langer houdt.

 5. FOUNDATION AANBRENGEN

  Breng nu de foundation aan. Kies zelf hoe je het liefst je foundation aanbrengt: met een make-upborstel, een make-upsponsje of je vingers. Eerst dep je enkele druppels foundation op je voorhoofd, wangen en kin (Niet overdrijven, want te veel foundation kan klontertjes en barstjes veroorzaken). Dan dep of borstel je de foundation naar buiten toe richting je haarlijn en kaak om te blenden. Vergeet niet onder je kaak in je hals te blenden voor een naadloze en natuurlijke look.

  FIT ME®
 6. CONCEALEN EN FIXEREN

  Ten slotte breng je waar nodig concealer aan en fixeer je je look. Veeg voorzichtig wat fixeerpoeder waar nodig (meestal onder je ogen en op de T-zone) of verstuif wat finishing spray over je hele gezicht zodat je look de hele dag behouden blijft.

  Instant Age Rewind®