TIPS VOOR GELAATSVERZORGING

HOE CREËER JE EEN GLASS SKIN MET MAKE-UP

VOOR EEN STRALENDE, GLANZENDE HUID

In de jaren '90 was het mat, in de jaren '00 was het romig en in de jaren '10 ging het... alle kanten op. Maar de jaren 2020? Die draaien helemaal rond glass skin!


WAT IS GLASS SKIN?

Glass skin is de trend van een uitzonderlijk gladde, stralende, bedauwde huid die net zo perfect en glanzend is als een pas gewalste glasplaat. Ze is zo vol, zo gehydrateerd, zo soepel dat ze letterlijk straalt! De uitdrukking en trend ontstond in de immer toonaangevende K-beauty-wereld en werd internationaal populair dankzij influencers die de afgelopen jaren op sociale media pronkten met hun glass skin.


HOE CREËER JE EEN GLASS SKIN MET GLASS SKIN-MAKE-UP?

Nu komt het: oorspronkelijk was een glass skin het resultaat van een intensief huidverzorgingsschema in verschillende stappen om een extreem gladde, porievrije textuur te bekomen. En hoewel we allemaal voorstander zijn van een grondig, effectief huidverzorgingsschema, hebben we niet allemaal de tijd of de middelen om daarin te investeren.

Ontdek onze NIEUWE Facestudio Glass-spray, Glass-skin-make-up afwerkingsspray. Deze fantastische nevel helpt je om in een paar seconden een gladde, gehydrateerde, zacht glanzende huid te krijgen. Hij doet ook dienst als make-upfixatiespray, om je look de hele dag lang vast te houden en tegelijkertijd een prachtig vleugje sprankelende dauw toe te voegen. Gebruik de glass-spray op je ganse huid als laatste stap na het aanbrengen van je make-up of gewoon zo voor een glass-skin-gloed.