HET BESTE VAN

ONZE BESTE FOUNDATIONS VAN 2021

VAN MATTE TOT DAUWACHTIGE FOUNDATIONS


Foundation is je betrouwbaarste en veelzijdigste bondgenoot onder de schoonheidsproducten! Hij zorgt voor een egaal en fris gezicht in minder dan een minuut en zit boordevol huidvriendelijke extra voordelen zoals hydratatie en vernauwde poriën. Van matterend tot vochtinbrengend, volledige dekking tot een subtiele teint, dit zijn de beste drugstore foundations die zowel betaalbaar als efficiënt zijn!

Product laydown Fit Me - Shades 108, 122 and 338

BESTE FOUNDATION VOOR VETTE HUID: FIT ME MATTE + PORELESS FOUNDATION

Een lichtgewicht foundation die vette huid de frisse, matte finish geeft waar je van droomt. Een fris en natuurlijk effect, net als een supergladde egale huid. Verkrijgbaar in 40 tinten waar je zeker de perfecte match voor jouw huid tussen vindt. Het geheime ingrediënt: zuiverende klei die je huid matteert en de poriën minimaliseert, natuurlijk met vervagende micropoeders om glimmen te verminderen.

 

Productlaydown Fit Me producten

BESTE FOUNDATION VOOR DROGE HUID: FIT ME DEWY + SMOOTH FOUNDATION

Glijdt over je huid als zijde! Deze lichtgewicht formule, met een uniek concentraat dat je huid glad maakt, hydrateert, egaliseert ruwe plekken en geeft je huid een romige en stralende look. En als extraatje bevat het een SPF 18 om je huid te beschermen tegen blootstelling aan schadelijke UV-stralen.

 

Productlaydown dream radiant liquid

 

BESTE FOUNDATION VOOR RIJPE HUID: SKIN DREAM RADIANT LIQUID FOUNDATION

Deels foundation, deels huidverzorgend serum. Deze bestverkochte formule met medium dekking zit boordevol superhydraterend hyaluronzuur en opvullend, gladmakend collageen. Resultaat: een stralende, egale huid met een natuurlijke veerkracht en gloed.

Productlaydown Super Stay 24u foundation 5

 

BESTE FOUNDATION VOOR VOLLEDIGE DEKKING: SUPER STAY FOUNDATION

Winnaar van Allure's Best of Beauty Award! Deze langhoudende volledig dekkende foundation gaat voor een compleet andere aanpak. Met een intense en toch ongelooflijk lichtgewicht dekking. Voor een supernatuurlijke look die 24 uur lang houdt. Bevat geen olie en verstopt je poriën niet. En geeft niet af op je mondmasker!