BEAUTY-TIPS

ZO KRIJG JE OPEN WINGED EYELINER

Ga je een avondje uit? Dan kun je steeds rekenen op de magie van een sierlijke zwarte eyelinerwing. Maar ... 't is weer die tijd van het jaar ... En tijdens de feestdagen tillen we ons glamourgehalte een niveautje hoger en willen we graag iets speciaals! Daarvoor is deze avondlook met open winged eyeliner helemaal perfect. Je brengt hem al net zo makkelijk aan als een traditionele eyelinerlook, maar dan met een onverwachte twist, een echte knaller.

Volg onderstaande stappen en creëer je eigen open winged eyelinerlook.

  1. ZO KRIJG JE OPEN WINGED EYELINER STAP 1: BEGIN MET EEN BASIS VAN OOGSCHADUW

    Blend een lichte, snoeproze oogschaduw op je oogleden. Hiermee leg je een zachte, gekleurde basis voor het verdere werk. Breng ook kleur aan in de binnenooghoeken en tot boven de oogplooi.

  2. ZO KRIJG JE OPEN WINGED EYELINER STAP 2: CREËER EEN WINGED EYE

    Teken nu met je zwarte eyeliner een nette lijn langs de bovenste wimperlijn en rek die dramatisch uit eens je de buitenooghoek voorbij bent. Creëer een weelderige, overdreven vorm door ook je binnenooghoeken met liner te omlijnen. Tot slot gebruik je de liner langs de binnen- en buitenhoek van de onderste wimperlijn, behalve in het midden, daar laat je het open.

  3. ZO KRIJG JE OPEN WINGED EYELINER STAP 3: VUL DE LEEGTES IN

    Neem dezelfde tint oogschaduw als die op je oogleden en tik wat van de kleur in de opening op je onderste wimperlijn.