WENKBRAUW 101

BESTE WENKBRAUWMAKE-UP VAN 2021

VAN POTLOOD TOT CRèME

 

Vol. Vederlicht. Duidelijk. Weelderig. Hoe je look er ook uitziet, geen enkele gelaatstrek is zo bepalend, krachtig en versterkend als de onopvallende wenkbrauwen. Een beetje vorm, een kleurtje en omlijning kunnen wonderen doen. Onder de indruk? Dat hoeft echt niet. Ontdek de nieuwe generatie wenkbrauwmooimakers die je meteen de "knapste wenkbrauwen" van iedereen bezorgen: van gebruiksvriendelijke wenkbrauw mascara's tot  potloden met vezels

 

Stap voor stap Tattoo Pencil 36H

 

BESTE WENKBRAUWMAKE-UP VOOR DUIDELIJKE, NATUURLIJKE WENKBRAUWEN

 

Tattoo Brow 36HR Pigment Brow Pencil biedt hoogwaardig pigment in een gebruiksvriendelijk potlood. Zelfs beginnelingen hanteren dit vederlichte bruine potlood als een heus toverstokje. Maar 'handig' betekent niet 'vluchtig'. Het resultaat blijft tot 36 uur zitten, zelfs als het regent, want het is helemaal waterproof!

 

Stap voor stap Tattoo Tint Pen


BESTE WENKBRAUWMAKE-UP OM DUNNE OF UITDUNNENDE WENKBRAUWEN VOLLER TE MAKEN

Denk aan een marker die met elke beweging een rij fijne haartjes bijtekent. De punt van de Tattoostudio Brow Tint Pen heeft meerdere tanden die met elke beweging kleine wenkbrauwhaartjes tekenen. Die zien er niet alleen heel natuurlijk uit, maar blijven ook tot 24 uur zitten.

 

Stap voor stap Tattoo Pomade


BESTE WENKBRAUWMAKE-UP VOOR EEN WEELDERIGE WENKBRAUWLOOK

Heb je de skills? Wil je alleen het beste? Alsjeblieft. Tattoostudio Brow Pomade Long Lasting Buildable Eyebrow Makeup is een langhoudende, waterbestendige samenstelling barstensvol pigmenten. Het product bezorgt je volle, gesculpte, natuurlijk ogende wenkbrauwen en dat in drie eenvoudige stappen: omtrek, invulling en blending.

 

Stap voor stap Brow Ultra Slim


BESTE WENKBRAUWMAKE-UP VOOR BEGINNERS

Die ieniemienie punt! Die handige kleine spooliekwast. Met het makkelijke, doeltreffende en eenvoudige Brow Ultra Slim Defining Eyebrow Pencil zit je altijd goed. De supersmalle precisiepunt van 1,5 mm tekent supernatuurlijke, bruinachtige streepjes. De samenstelling is zo ontworpen dat je ze kunt blenden of erop kunt verderbouwen. Onfeilbaar!


Maybelline Brow Fast Sculpt Steps

 

DE BESTE WENKBRAUWMAKE-UP OM WENKBRAUWEN TE KLEUREN & TE BEHEERSEN

Draai open. Schuif erop. Zo makkelijk is het. Met één enkele beweging veranderdt deze mild gekleurde, mascara-achtige gel alles wat je dacht te weten over wenkbrauwmake-up, kleurafgave en modelleren.

 

Afbeeldingen aanbrengen wenkbrauwextensies

 

BESTE WENKBRAUWMAKE-UP VOOR WENKBRAUWEN DIE DIKKER OGEN

Spring in de wenkbrauwtijdmachine! Onze nieuwste wenkbrauwhelper geeft je opnieuw die weelderige, jeugdige wenkbrauwen die je jaren geleden misschien met veel moeite hebt uitgetrokken. Het is een romig potlood met haarachtige vezels die aan je wenkbrauwhaartjes blijven kleven en je wenkbrauwen voller laten ogen. Verder kleurt het de wenkbrauwen ook, met een natuurlijke kleur en een onopvallende, matte finish.